SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kryeministri Edi Rama deklaroi se  “në datën 18 do të hapen lokalet dhe baret në mjediset e jashtme dhe orari i lëvizjes në Tiranë do të jetë i njëjtë deri në orën 17:30”.

Rama sqaroi se “ka një logjikë te orari sepse u kufizua në gjithë botën orari për njerëzit të bëjnë pazar”.

“Zgjerimi i fashës orare jashtë orëve të nevojshme për të shkuar në punë vetvetiu krijon tendencën për t’u shoqërizuar dhe kjo sjell pasoja. Hapja e bareve dhe lokaleve përbën një kërcënim më vete, nëse orari shtrihet menjëherë, tendenca do të jetë për ta zgjeruar me shpejtësi aktivitetin e bareve dhe lokaleve”, tha Rama./ata/

error:
%d bloggers like this: