SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Radio “Saranda”, 14. maj, 2020// -Beznesmenet e turizmit ne Sarande i vleresojne ministrat shqiptare se jane ne  “avione:”,  larg nga shqetesimeve te biznesit.

Ne një bashkëbisedim me fokus masat  për turizmin në kohë pandemie;’, qe kryetari I bashkise Adrian Gurma zhvilloi me biznesin turistik,   administratori I  kompleksit turistik “Mediterrane”, Astrit Zejno,  mungesen e ministrit   te turizmit  Blendi Klosi ne Sarande, e vleresoi  jo te habitshme…

“Ministrat tane jane ne avione, atje kane qene, ne avione, mos i prisni -tha Zejno, nje nga biznesmenet e pare te rajonit jugor te Shqiperise qe investoi ne fushen e hotelerise dhe sherbimeve te tjera turistike.///

error: