SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Delvinë, Denaj takime me banorët e fshatrave Bajkaj, Stjar, dhe Vanë: Premtimet dhe diskutimet e bëra

Fundjava e Anila Denajt. ka qene intensive per nga takimet e zhvilluara me strukturat socialiste de qytetare ne hapesirën e jugperendimit të vendit. Nga Finiqi, ne Aliko , ne Delvinë e gjetke, deputetja aktive e PS Denaj nuk mungon te jape mesazhin e saj me devizen “Me nierëzit dhe për njerëzit”

Ajo ka bashkëbiseduar me banorët e këtyre fshatrave rreth problematikave që ata i shoqërojnë, duke iu premtuar zgjidhje për ccdo kërkesë të tyre.

“Me nierëzit dhe për njerëzit. Vëmendja jonë ndaj fshatrave Bajkaj dhe Stjar lidhet kryesisht me bujqësinë, e cila është burimi kryesor i të ardhurave familjare.

Me strukturat e partise dhe banoret diskutuam mbi zgjidhjet e problematikave që lidhen kryesisht me përmirësimin e sistemeve vaditëse, ndërhyrjet emergjente te bordi i kullimit për pastrimin e grykëderdhjeve të lumenjëve, si dhe ndalimin e erozionit për të zvogëluar dëmtimin e tokave.

Vlerësova si të rëndësishme edhe ndërhyrjet për përmirësimin e rrjetit elektrik për të siguruar ndarjet për çdo fshat dhe furnizimin më të mire”, shprehet Denaj.

Në vijim deputetja e zonës shton: “Kur të gjithë bëhemi bashkë ia dalim të tejkalojmë vështirësitë dhe pengesat me të cilat na përballë natyra. Ndaj ndalesa ime e radhës nuk kishte si mos të ishte në Vanë, kur vetëm pak kohë më parë nga rreshjet e dendura u dëmtua ura.

Përgjigjja e autoriteteve qendrore dhe lokale ishte e shpejtë dhe falë angazhimit u bë e mundur rikonstruksioni. Ndaj në takimin që pata me banorët e zonës shpreha falënderimin dhe u njoha me kërkesat për përfundimin e procedurave për pronësitë e banesave të tyre”, shprehet Anila Denaj. ///

error:
%d bloggers like this: