SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

KRYEMINISTRI RAMA, MBI LAJMIN PER CELJEN E NEGOCIATAVE NGA BE

error:
%d bloggers like this: