SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

I ftuar nga kryetari i Komunës se Gjakovës Ardian Gjini, kryebashkiaku i Sarandës Adrian Gurma dhe nje delegacion i bashkise moren pjese në ceremonitë e 15 vjetorit të Pavarësisë se Kosovës në Gjakovë/

Gurma gjate mbledhjes solemne per eventin e çlirimit te Kosoves pershendeti pjesemarresit ne emer te institucionit qe perfaqëson. /sarandaNews.al///

error:
%d bloggers like this: