SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Aeroporti i Sarandës: Në fillim të vitit 2023, hapet gara

Në fillim të vitit 2023, hapet gara per aeroportin e Sarandës.

Kjo u be e ditur nga Ministrja e Infrastruktureës dhe Ekonomisë, Belinda Balluku, gjatë inagurimit të rrugës së re drejt aeroportit “Nënë Tereza”.

“Duhet të them gjithashtu se kemi një aeroport të katërt, aeroport sezonin, i cili do të ndërtohet në zonën e Sarandës. Garën do ta rihapim në fillim të vitit 2023 për t’i dhënë jugut të Shqipërisë një mundësi që të ketë një aeroport të dedikuar gjatë periudhës sezonale, ashtu siç ndodh me aeroportin e Korfuzit.-tha Balluku.///

error:
%d bloggers like this: