SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Aktori Anastas Nika në gjëndje të rëndë, familja apel për ndihmë

Aktori Anastas Nika po kalon një problem shëndetësor, problem i cili filloi pas bërjes së dozës së dytë të vaksisës dhe i cili kërkon kurim, por që familja e tij nuk e ka mundësinë ekonomike për ta përballuar.Për këtë shkak, djali i tij ka hapur një fond për donacione online për mbledhjen e një shumë prej 12.000 euro.

APELI: Po ju shkruaj për një situatë që po ndodh me babain tim prej 5 muajsh deri tani. Pasi bëri vaksinën e dytë për Covid në janar, shëndeti i tij ndryshoi në mënyrë drastike. Fillon të ketë vështirësi në ecje, të folur dhe më vonë të marrë frymë. Kemi kaluar më shumë se 5 muaj në Spitalin Kombëtar të Neurologjisë në Athinë dhe Tiranë, duke u përpjekur të kuptojmë diagnozën e duhur.Diagnoza e hershme u besua të ishte ALS (sëmundje nervore e pashërueshme).

Por Zoti është i mirë dhe sot u konfirmua se ai është diagnostikuar me Neuropatinë Motorike Multifokale (MMN).Ky është një lajm shumë i mirë sepse kjo diagnozë ka një trajtim. Por trajtimi është i shtrenjtë. Vetëm terapia e parë kushton 12000$. E dyta dhe e treta do të varen pas të parës.

Kështu që në këtë situatë po kërkoj ndihmën tuaj Doug nëse mund të mblidhni një donacion për të mbuluar shpenzimet e terapisë së parë; sepse babai im nuk është në gjendje të mirë dhe çdo ditë po përkeqësohet. Tani për tani ai nuk është në gjendje të ecë dhe të qëndrojë vetëm, kështu që ai ka nevojë gjithmonë për një person afër. Gjithashtu, ju lutem mbajeni atë në lutjet tuaja.///

SARANDANEWS.AL i bashkohet thirrjes dhe solidaritetit te familareve.

SIPAS BURIMEVE FAMILJARE LINKU KU MUND TE KONTRIBOHET PER AKTORIN ANASTAS NIKA, ESHTE SI VIJON:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.gofundme.com%2Ff%2Fw6nc6-help-my-dad%3Ffbclid%3DIwAR2Lsb2jYyQALlWBTI52APljdLFKFo-MxGrnGUmEkaN8oXZc8L4hPWYZi6Q&h=AT23mqVvg7zwCi8QeQ9gt8yzhoITOWcKqvMJGoM0QDESyEZ2c0o_O0cUN5mjFEjUp5CtY4KD5y0dvU_g7lit-JdkSZYxKurTBfCHRdajelOhMAVRF222PBxGN9M9h7WbaZs

Help my dad for treatment MMN , organized by Enea Nika

error:
%d bloggers like this: