SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Arena. PD. Primaret një proces dinamik që vazhdon

Ne rajonin e Sarandes Primaret ne PD duket se jane një proces dinamik që vazhdon

Pertej hamendesive te zakonshme po edhe te pritshme nga opinioni publik, lista me emrat e personave qe kerkojne dhe kane aplikuar de fakto si kandidate te kesaj Partie opozitare per zgjedhjet e vitit te ardhshem per kreun e Bashkise Sarande, eshte finalizuar edhene nje deklarate te kryearet bse Deges se PD , Manjola Nikollo.

Emrat e personave që kanë plotësuar dokumentacionin përkatës për Bashkinë Sarandë deri ditën e sotme janë emrat në renditje alfabetike: 1. Ardit Cikuli,2. Armando Magllara, 3. Ilir Nikolla,4. Spiro Vaso-shprehet Nikollo. Lidhur me Bashkne e Konispolit, mesohet deri ditën e sotme janë emrat në renditje alfabetike: 1. Aleksandër Lokoshi dhe 2. Fatmir Shero.

Nikollo ka gjetur rastin te falenderoje te gjithe kandidatet qe perfshihen ne primaret e PD.

“Në cilësinë e kryetares së Partisë Demokratike Sarandë,doja të falenderoja të gjithë kandidatët që kanë besuar në procesin e primareve të PD si procesi më demokratike i një forcë politike.Të gjithë mbartin vlera të larta qytetare dhe profesionale, secili prej jush është sot një vlerë e shtuar e Partisë Demokratike! Inkurajoj të gjithë ju që jeni duke e menduar kandidimin,bëhuni pjesë e këtij procesi historik në Partinë Demokratike “-eshte shrehur kreu i Deges se Partise Demokratike per Saranden Manjola Nikollo/sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: