SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Arrestohen tre shqiptarë për hyrrje të paligjshme dhe për shkelje të masave të COVID-19

Tre shqiptarë të moshave 33, 29, 29 dhe 28 vjeç, janë arrestuar tre ditë më parë në një zonë të Kastoria, pas një operacioni policor nga policia e kufirit të Kastorias.

Shqiptarët hynë në vend në mënyrë të paligjshme dhe shkulën sasi e bimës MJEKËSORE (aromatiko-terapeutike), në një total prej nëntëdhjetë e katër 94 kg, me qëllim eksportimin e saj për shitje në Shqipëri.

Në të njëjtën kohë, ata u gjobitën edhe për shkelje të masave për të parandaluar përhapjen e Covid-19.

Departamenti i Policisë Nestori i Kastoria është duke zhvilluar një hetim paraprak, ndërsa të arrestuarit, do tëdërgohen në Prokurorinë e Kastorias=njofton Foks nwes.//

error:
%d bloggers like this: