SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Asfaltimi i rrugës në Navaricë. Deputeti Kuri: “Premtimi po realizohet!”

Në rrugen qe lidh fshatin Navaricë ne bashkine e Finiqit me aksin Dermish-Dhiver, po vazhdojne punimet per shtrimin me asfalt. Pas vizituan ne terren procesin e punimeve kryetari i Bashkisë Finiq Kristo Kiço dhe deputeti Niko Kuri ky i fundit u shpreh se asfaltimi i kesaj rruge ka qene edhe nje premtim elektoral.

“Vepra e mësipërme përbën një nga premtimet tona të përbashkëta, diçka që më gëzon veçanërisht, pasi tashmë ky premtim mori jetë dhe po realizohet”, shkruan deputeti Niko Kuri./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: