SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Athinë: Veprimtari kulturore me rastin e Festës së fundvitit nga  grupi i vallëzimit Syngrotima në rajonin e Atikës

Nga Spiro ÇAKULI

Me rastin e Festes së fundviti  grupi popullor i vallëzimit Syngrotima në rajonin e Atikës dha nje koncert me këngë e valle tradicionale.

Aktiviteti festiv u ndoq nga familje të minoriteti etnik grek me banim në rajonin e Atikës, banorë vendas, etj,. Ishin të pranishëm edhe presidentja e PAO Phoenicians, Maria Gioti dhe drejtuesi i përgjithshëm, i kësaj Shoqate, Alexandros Pantos.

Veprimtaria me këngë e valle tradicionale u ndoq edhe nga guvernatorit të Atikës, Giorgos Patoulis.//sarandaNews.al///

error:
%d bloggers like this: