SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

SINGAPOR – Mbyllje e shkollave për shkak të pandemisë COVID-19.

BRUKSEL (Belgjikë) – Takimi javor i Komisionit Europian.

KOPENHAGE (Danimarkë) – Konferencë shtypi e OBSH-së për koronavirusin.

TREVIGLIO (Itali) – Zbatimi nga komuna e ditëve të veçanta të daljes për burra dhe gra për të luftuar kundër koronavirusit.

PARIS (Francë) – Konferencë shtypi Ministria e Shëndetësisë për koronavirusin.

PRAGE – 10-vjetori i nënshkrimit të një traktati të ri START midis SHBA dhe Rusisë.

BRUKSEL (Belgjikë) – Konferencë për shtyp nga presidentja e Komisionit Europian Ursula von der Leyen për koordinimin e daljes nga bllokimi në BE.

BRUKSEL (Belgjikë) – Videokonferencë e ministrave të Zhvillimit të BE.

LONDER – Rezultatet e Tesco 2019.

GJENEVE – Organizata Botërore e Tregtisë (OBT) boton parashikimet e saj vjetore të rritjes së tregtisë.

PANAMA (Panama) – Hyrja në fuqi e ditëve të veçanta të daljes për burra dhe gra, në kuadër të koronavirusit../ATSH/R-SR//

error: