SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

BASHKIA E SARANDES MIREPRET VULLNETARE PER GRUPET E NDIHMES NE TERREN PER TE MOSHUARIT E VETMUAR DHE FAMILJE NE NEVOJE

error:
%d bloggers like this: