SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

BASHKIA SARANDE, ka publikuar sot Thirrjen per bashkepunim e mbeshtetje per te moshuarit e vetmuar  ne qytet, Ksamil dhe fshatrat e njesise administrative te territorit te saj.:

“Në kuader te masave per parandalimin e perhapjes se COVID 19, me qellim kufizimin e levizjes se pensionisteve, Bashkia Sarande ka ngritur grupe te shperndare ne te gjithe territorin e saj administrativ, per listimin e te gjithe kryefamiljareve pensioniste, qe nuk kane prane pjesetare te tjere te familjes, te aferm te tyre. Jane te lutur te gjithe ata persona qe kane informacion per kete kategori, te aferm apo familjare te tyre, ta komunikojne kete informacion, bashke me kerkesat per t’u asistuar, në telefonat respektive, sipas vendbanimit perkates: Per lagjen Nr. 1 0693267026 Per lagjen Nr. 2. 0696887788 Per lagjen Nr. 3. 0694412654 Per lagjen Nr. 4. 069 210 8966 Per Njesine Admin Ksamil 0674972416 Per fshatin Gjashte 069 538 6069 Per fshatrat Metoq-Shelegar 069 519 3087 Per fshatrat Cuke-Berdenesh 0694647272 BASHKIA SARANDE

error:
%d bloggers like this: