SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Katër lojtarë të ekipeve të NBA: Los Angjelos Lakers, Boston Seltiks, Filadelfia 76 dhe Denver Nagets raportuan për rastet e para të lojtarëve të infektuar me COVID-19.

Tani për tani, emri i vetëm një të infektuari është i qartë , Markus Smart nga Boston Seltiks. Në këtë periudhë ai ishte vetëizoluar në shtëpinë e tij dhe do të vazhdojë ashtu derisa të jetë mirë.

Los Angjelos Lakers zbuloi se dy lojtarë në përbërjen e tyre, gjithashtu janë sëmurë nga virusi i ri. Megjithatë, emrat e tyre nuk u zbuluan. Situata më e rëndë është në Filadelfia 76, ku janë të infektuar tre persona.

Filadelfia gjithashtu nuk i tregoi emrat e pacientëve, pa dallim nëse janë basketbollistë, trajnerë apo personel ndihmës.

error:
%d bloggers like this: