SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Drejtuesi politik i qarkut Vlorë për Partinë Socialiste, Bledi Klosi, bëri prezantimin e tij me strukturat e degës së PS Sarandë ne sallen e madhe te bashkise, ne prani te deputetes Anila Denaj, kryetarit te bashkise Gurma dhe drejtuesve vendore te kesaj Partie.

Deputetja Denaj e permend fokusin e ketij takimi ne nje status te saj ne FB:

“Në prezantimin e drejtuesit politik të Qarkut Vlorë Blendi Klosi me strukturat e PS në Sarandë. Diskutuam mbi objektivat dhe prioritetet e punës sonë për çështjet e riorganizimit të strukturave, si dhe për adresimin e problematikave që vijnë nga komunikimi me qytetarët”, nënvizon Denaj.///

error:
%d bloggers like this: