SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

SARANDE, 24 Prill,- Radio “Saranda//Gjykata e Sarandës e kryesuar ne seancen e sotme per ceshtjen penale nga  gjyqtarja Suela Xhani , mori masën e arrestit në burg pa afat për 72 vjecarin Barjam Tusha nga Gjashta e Sarandës I cili akuzohet për veprën penale marrëdhënie seksuale me të mitur,

Prokuroria e përfaqësuar nga Alba Dhima dhe Elidon Hysenaj, ka kërkuar burg pa afat në bazë të denoncimit të 17 vjecares dhe një përgjimi ambjental gjatë momentit të ballafaqimit midis 17 vjecares dhe 72 vjecarit Tusha.

BarjamTusha 72 vjec, i  lindur e banues në fshatin Gjashte  te bashkise Sarande, u arrestua ne mbremjen e se martes .

Sipas prokurorise, Tusha u arrestuara  per vepren penale, parashikuar sipas Nenit 100  te Kodit Penal .

Mesohet se nga hetimet e para, Tusha e ka pranuar  kryerjen e veprës penale.///R-SR///

error:
%d bloggers like this: