SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Nga Lilika SIMATATI

Ka nisur sot ne mbrëmje ne skenen e teatrit antik të Butrintit, Festivli i 3-te i shoqatë së Grave minoritare,”Virgjëresha Mari”., “Trendafili i pavyshkur”

Dhjetra kenge e valle ne guhen amtare greke te pakicve jane manifestuar ne kete skene antike, te ndjekur nga nje publik artdashes nga Saranda, Finiqi, Dropulli, Gjirokastra, et,.

(FOTOT: V.SIMATATI-SARANDANEWS.AL) )

Sponsor kryesor i ketij aktiviteti kulturor qe synon te mbaje gjalle traditat, eshte bashkia Finiq, si dhe 15 subjekte te ndryshme./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: