SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Butrint: RAI TV fokuson Parkun Kombëtar për një dokumentar

Televizioni i mirenjohur italian RAI TV ka fokus me kamera dhe intervista Parkun Kombëtar për një dokumentar..

“Një dokumentar i cili do shfaqet së shpejti në Itali si një ftesë për të nxitur rritjen e turistëve të huaj, të cilët zgjedhin të vizitojne Shqipërinë për sezonin e ardhshëm turistik-shprehet drejtori i ketij Parku arkeologjik, Eri Sulo.

“Kënaqësi të kishim të ftuar miqtë e televizionit më të madh mediatik të Italisë RAI TV për të promovuar Parkun Kombëtar të Butrintit.”- theksoi Sulo pasi u nda me miqte e medias prestigjioze italiane. RAI TV./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: