SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Çanta “Louis Vuitton” me motive të flamurit shqiptar

Çanta e re e shtëpisë së madhe të modës “Louis Vuitton”, është dizenjuar me motive të flamurit shqiptar.

“Flamuri më i bukur në botë”, shkruan kryeministri Edi Rama në rrjetet sociale, ndërsa ndan foto të çantës së re “Louis Vuitton”.

Disa ditë më parë, marka e njohur botërore “Louis Vuitton” ka prodhuar një çantë me motive të flamurit shqiptar, ku dallon qartë shqiponja dykrenare në fushën e kuqe,  e cila ka filluar tashmë të shitet në internet. ///

error:
%d bloggers like this: