SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

 Cilët janë arrestuar në Greqi nga Delvina, Finiqi, Saranda dhe Konispoli, pjesë e bandës së Eskos?

– Policia greke ka publikuar sot emrat dhe fotot e 14 anëtarëve të bandës së Eskos, e cila u godit në rezidencat studentore të Universitetit Politeknik të Zografou pak muaj më parë. Dhjetë ndër të arrestuarit janë shqiptarë dhe katër janë grekë.

Kjo bandë akuzohet për grabitje të rënda me armë në biznese dhe banesa, shpërndarje droge në Athinë, uzurpim pronash, kërcënime dhe shantazhe.

Policia greke njoftoi se 14 personat ishin anëtarë të tre bandave që kryenin grabitje të armatosura në dyqane dhe shtëpi dhe trafikonin lëndë narkotike në zonën e gjerë të Atikës, me pikënisje rezidencat studentore të Universitetit Politeknik të Zografou.

“Publikimi specifik, në përputhje me dispozitat përkatëse të Prokurorisë, synon të hetojë pjesëmarrjen e tyre në vepra të tjera kriminale, të jsigurojë informacion për identifikimin dhe arrestimin e anëtarëve të pakapur të organizatës dhe të mbrojë shoqërinë në tërësi duke e vënë në dijeni mënyrënse si organizata kriminale vepron ndaj qytetarëve.

Në këtë kuadër, qytetarët janë të lutur të kontaktojnë në numrin e telefonit 210-8695537 ose 210-8695538 të NënDrejtorisë së Sigurisë Athinë pranë Drejtorisë së Sigurisë Atikë, për të dhënë çdo informacion përkatës. Vihet re se anonimiteti dhe konfidencialiteti i komunikimit është i garantuar.

Theksohet se ky publikim është i vlefshëm deri më datë 18 prill 2023, në përputhje me dispozitat e Prokurorisë. Përtej këtij afati kohor, mbajtja dhe/ose riprodhimi i zbulimit të të dhënave të mësipërme nuk lejohet dhe është kundër ligjit.”

ATA JANE:

1. Rushit Ramazani, i biri i Ilirjanit dhe Gretës, 28 vjec nga Pogradeci
2. Marko Qafa ose Sulçaj, 25 vjec nga Berati, i bi i Albanit (Arbenit) dhe i Behijes (Kozeta)
3. Sigi Rustemaj, 28 vjeç nga Vlora, djali i Andreas dhe Mbarimes.
4. Ermir Meta, 31 vjec, nga Çorovoda, djali i Bilbilit dhe Verës
5. Veli Qose, 25 vjec nga Xarra, Konispol, i biri i Asqeriut dhe Trendelines
6. Vasil Suloti, 33 vjec, nga Aliko, Finiq, i biri i Vasilit (Lefterit) dhe i Vasillos.
7. Në foto poshtë, Ermin Ferhati, 27 vjeç “Esko”, djali i Mirsadit dhe i Silvanës.
8. Vasil Vasili, 30 vjec, nga Vergo, Delvine, i biri i Filipit dhe i Elenit.
9. Greant Kalanderi, 33 vjeç, i biri i Lefterit dhe Katerinës nga Delvina
10. Jurxhino Dura, 28 vjec nga Ksamili, Sarande, i biri i Aliut dhe i Bulures.

Të arrestuar janë edhe katër shtetas greke.

May be an image of 11 people and beard
May be an image of 2 people, beard and people standing
May be an image of 2 people, beard, people standing and indoor
May be an image of 2 people, beard and people standing
May be an image of 2 people, beard and people standing
May be an image of 2 people and beard
May be an image of 3 people, people sitting and indoor
May be an image of 2 people and beard
May be an image of 2 people and beard
May be an image of 2 people and beard
May be an image of 2 people, beard and people standing
May be an image of 9 people and people standing
error:
%d bloggers like this: