SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

  • Situata e krijuar nga Covid19 dhe mbyllja e kufijve ka sjellë sërish probleme me emigrantë që tentojnë të hyjnë në tokën shqiptare gjatë kësaj kohe .Rreth 20 emigrantë kanë ngelur sot në pikën kufitare të Kakavijes .
  • Emigrantët e ardhur duhet të karantinohen për 14 ditë por ende nuk dihet nëse karantinimi i tyre do të bëhet në banesat e veta sikurse u tha nga kryeministri pak ditë mëparë. Emigrantve duhet tu bëhen testimet për të parë nëse janë ose jo mbartës të virusit duke qenë se vijnë nga zona të kuqe.///
error:
%d bloggers like this: