SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Ï õðïõñãüò Õãåßáò ÈÜíïò Ðëåýñçò, ìéëÜ óå ðÜíåë, êáôÜ ôç 2ç çìÝñá ôïõ 7ïõ Ïéêïíïìéêïý Öüñïõì ôùí Äåëöþí, ðïõ ðñáãìáôïðïéåßôáé óôï Åõñùðáúêü ÊÝíôñï Ðïëéôéóìïý ôùí Äåëöþí, ÐÝìðôç 7 Áðñéëßïõ 2022. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÂÁÚÏÓ ×ÁÓÉÁËÇÓ

COVID-19 – Greqia raporton rënie të valës pandemike

 Vala e fundit e pandemisë së koronavirusit që goditi Greqinë në fillim të sezonit veror ka përfunduar kulmin e saj dhe tani është në rënie, njoftoi sot ministri grek i Shëndetësisë, Thanos Plevris për televizionin “Skai”.”Nuk ka nevojë të merren masa për momentin edhe pse shkalla e incidencës mbetet e lartë”, tha Plevris.

Mbajtja e maskave vazhdon të jetë e detyrueshme në spitalet dhe operacionet e mjekëve grekë, si dhe në transportin publik, përfshirë ambientet e brendshme të trageteve.

Por, publiku i gjerë është i lirë të lëvizë jashtë dhe brenda pa maska ndërsa sezoni turistik arrin pikun./ ///

error:
%d bloggers like this: