SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Bashkia e Delvines po vijon promovimin e vlerave te qytetit edhe ne drejtim te evokimit te krijuesve dhe artisteve te arteve figurative.

Galeria e improvizuar e piktorit i njohur delvinjot, Jorgo Papa eshet shnderruar edhe ne nje traksion turistik per vizitorët vendas dhe te huaj qe shkojne ne qytetin e Delvines.

Kryebashkiakia Majlinda Qilimi ne faqen e saj ne fb ka sjelle vepra te Papes duke u shprehur: “Me piktorin Jorgo Papa, mes veprave të tij të vjetra dhe të reja, të cilat pasqyrojnë me mjeshtëri periudhat e ndryshme të kohës, bukuritë natyrore të vendlindjes dhe figurat historike të saj. Të shumtë janë turistët që e vizitojnë çdo ditë dhe largohen me mbresat më të mira nga ky vend i shndërruar tashmë në muze.”/sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: