SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Delvina festo sot i 78-vjetorin e Çlirimit nga pushtuesit.

Qytetarët, autoritete te pushteti lokal , perfaqesues nga Komiteit i Veteraneve dhe familjeve te Deshmoreve kane marre pjese ne ceremonite e planifikuara festive te dite se sotme.

Ne homazhet per te renet krahas kryebashkiakes Majlinda Qilimi ka qene i pranishem edhe prefekti i Qarkut Vlore, Famur Mamaj.

Koncerti festiv me numra te zgjedhur e ka bere edhe me te gezueshme kete dite festive te organizuar nga Bashkia e Delvines.(FOTOT: S.Mekshi)/sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: