SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Delvinë:  Ilir Mehmeti kandidati zyrtar i PD për Kryetar Bashkie në garën e 14 majit  2023

Ilir Mehmeti shpallet kandidat i PD për Kryetar Bashkie në garën e 14 majit  2023.

Mehmeti fitoi sot 185 vota underjt rivaleve Hasan Alizoti  qe mori 83 dhe Bati Cucuri   76 vota.

Ne keto votime ishin regjistruar 675 anëtarë dhe simpatizantë të Partisë Demokratike.///

error:
%d bloggers like this: