SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Drejtuesi politik i Qarkut Vlorë Blendi Klosi dhe deputetja Anila Denaj kane qene se fundi te pranishem ne takimin me Asamblene e socialisteve delvinjotë per te bere projeksionet e problematikave per zgjedhjet vendore te vitit 2023. .

“Me drejtuesin politik të Qarkut Vlorë Blendi Klosi ,deputeten Anila Denaj dhe anëtarët e Asamblesë së PS për të analizuar punën e kryer dhe për të përcaktuar detyrat për të ardhmen, në funksion të sigurimit të vazhdimësisë së realizimit të punëve të mira në shërbim të komunitetit dhe garantimin e fitores së PS-së në zgjedhjet vendore 2023.”-shprehet kryebashkiakja socialiste e Delvines Majlinda Qilimi/sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: