SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Delvinë: Nesër nis rikonstruksioni i Urës së Vanes

Nesër (e hene) nis rikonstruksioni i Urës së demtuar Vanes ne Bashkine e Delvines. Deputetja Anila Denaj ka dhënë lajmin se nga e hëna nis puna për rikonstruksionin e Urës.

“Sapo morëm konfirmimin, se neser do të fillojë çmontimi dhe do të vijojë puna për montimin e një ure me kapacitet më të lartë”.-shkruan Denaj.

Ura u dëmtua para disa javesh nga kalimi i një mjeti me tonazh më të lartë sesa ishte e lejuar.Falënderim për ekipet e Emergjenca Civile dhe Ministria e Mbrojtjes për përgjigjen e menjëhereshme”, shprehet deputetja Anila Denaj.///

error:
%d bloggers like this: