SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Delvinë: Shëmbet per here të tretë Ura e Vanës

Eshtë shëmbur per here të tretë Ura e Vanës ne Bashkine e Delvine.

Mesohets e ura u rrëzua në kohën kur mbi te po kalonte një kamion. Shembja e urës i ka izoluar përsëri rreth 500 banorët e fshatit Vanë nga qytetet e Sarandës dhe Delvinës.

Banorët kërkojnë qe punimet per rindërtimin e urës, te nisin sa me shpejt per t’i dhëne fund izolimit ./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: