SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Në gjimnazin e njohur “Sulejman Delvina” u organizuaran se fundi veprimtari në kuadër të SHKOLLËS QENDËR KOMUNITARE .

Sipas kryebashkiakes se De;vines Majlionda Qilimi, verimtarite janë të shumta e të larmishme.👉🏻Kultura dhe tradita delvinjote ishin fjalët kyç të një panairi mbresëlënës, i cili vërtetetoi se aty ka qasje shumaktoriale dhe ndërveprim mes shkollës, familjes dhe komunitetit, rezultatet janë kurdoherë të larta e dobiprurëse.”

Veprimtarite e mesiperme gjlleruan edhe jeten kulturore e sociale te qytetit.

“Veprimtari që promovojnë jo vetëm vlerat e këtij gjimnazi, por edhe vlerat e Delvinës sonë të dashur!”-shprehet per kete zhvillim te fundit Qilimi/ SARANDANEWS.AL///

error:
%d bloggers like this: