SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Delvine: Tradita e grupmoshave të reja në futboll, vazhdon

Tradita e njohur e grupmoshave të reja në futboll, ne qytetin historik te Delvines vazhdon me aktivitete qe sjellin festa te vogla sportive. Dritan Mehmeti trajneri dhe mesuesi i pasionuar delvinjot ka kontriutet e tij te rendesishme ne kete atmosfere.

Nje tjeter atmosfere sportive kane prure ndeshjet e futbollisteve te vegjel ne klimen e Festave te medha te Nentorit

Mes ketyre sportisteve te vegjel nuk ka munguar as kryebahskiakja Majlinda Qilimi duke ndare stimujt e fituesve.

“Me grupmoshat e reja, lojtarë që u ka hije e verdha e ekipit të zemrës në një veprimtari sportive në kuadër të festave të 28-29 Nëntorit. Prej vitesh bashkia Delvinë mundëson pjesëmarrjen e fëmijëve në kampionatet e futbollit, te cilët nën drejtimin e Dritan Mehmetit stërviten vazhdimisht për t’u paraqitur sa më denjësisht në kampionat. Suksese çunave të Delvinës!-shprehet kryebashkiakja Majlinda Qilimi e cila ishte midis futbollisteve te vegjel keto dite/saradanews.al///

error:
%d bloggers like this: