SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Delvinë. Ura e Vanës drejt përfundimit

Kryebashkiakja e Delvinës, Majlinda Qilimi, ka publikuar pamjet nga rikonstruksioni i Urës së Vanës, e cila sicc duket është drejt përfundimit.

POSTIMI I MAJLINDA QILIMIT

Drejt përfundimit. Bashkëpunim mjaft i mirë mes pushtetit qëndror dhe atij lokal.

Falenderuese për këdo që dha kontributin e vet e në veçanti falenderuese për

Ministrinë e Mbrojtjes, Komandën Mbështetëse, Batalionin e Xhenios dhe Ekipin e Urave!

Ne flasim me punë!///

error:
%d bloggers like this: