SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Delvinë: Ura e Vanës sot ose, të kalosh ne “presë të briskut”…

Ura e Vanës sot eshte sipas shprehjes popullore ta kalosh ne “presë të briskut”…

Kalimi i lumit të Kalasës ne kete ure pothuaj te shembur, është një rrezik real për banorët.

Historia e ures se Vanes eshte e perseritur me meremete dhe rishembje.

Mungesa e fondeve te Bashkise Delvine per riparimin e kesaj ure, nuk eshte ndonje sekret i madh por Bashkia duhet t’u thote hapur banoreve pergjigjen zyrtare qe merr nga strukturat e qeverise per riaprimin sa me shpejt te kesaj ure.///

error:
%d bloggers like this: