SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Delvinë: Vera Çeço, biznesmene e suksesshme e bimëve medicinale në jug të vendit

Nga Erinda VALAREA

Vera Çeço, ne Delvinë eshte biznesmenia më e suksesshme e bimëve medicinale në jug të vendit.

Prej vitesh ajo e ngriti kete biznes mbi nje tradite dhe nje pune te perditshme permes perballimit te sfidave te shumta ne vitet e lodhshme te tranzicionit shqiptar.

Kryebashiakja e Majlinda Qilimi e konsideron kete sipermarrje si “Modeli më i mirë i një gruaje që suksesin e biznesit të vet e ka krijuar përmes punës së palodhur, vullnetit dhe këmbënguljes. Në fabrikën e bimëve medicinale që ajo drejton, grumbullohet dhe përpunohet lënda e parë e shumë produkteve medicinale të cilat eksportohen edhe jashtë vendit.”

“Mbetet motiv për të gjithë ata njerëz që e duan punën dhe që suksesin e kërkojnë dhe e gjejnë në vendlindjen e tyre”-e cileson Qilimi modelin e biznesit “Vera Çeç” ne vendlindje, ne qytetin historik te Delvines./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: