SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Delvinë: Vijojnë veprimtaritë sportive për Festat e Nëntorit

Ne Delvine po vijojnë veprimtaritë sportive në kuadër të festave të Nëntorit, organizuar nga Zyra Arsimore dhe QKF “Myrteza Leka” .

Mesohets e dy shkollat 9-vjeçare të qytetit nën drejtimin e mësueses së edukimit fizik Alije Meleqi, morën pjesë në ndeshjen e volejbollit ku fituese u shpall skuadra e “Kosta Çavo-s”

Mësues Donald Mehmeti, udhëhoqi dhe organizoi ndeshjen e futbollit mes skuadrave të gjimnazit “Sulejman Delvina”. Për fituesit nga Bashkia Delvinë u shpërndanë certifikata vlerësim./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: