SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kryetarja e Komisionit te Medias dhe Informimit, njëherazi deputete e qarkut Gjirokastër, Fatjona Dhimitri ka reaguar kundër vendimit të Ministrisë së Arsimit të për të dërguar në Universitete studentët e vitit të tretë.

Në një postim në facebook, Dhimitri e ka quajtur një vendim në kundërshtim me atë se çfarë na dikton gjendja e fatkeqësisë natyrore dhe që do të rrezikonte jetë e të rinjve.

Reagimi i plotë:

Znj. Besa Shahini e çoroditet sistemin arsimor me paftësinë e udhëheqjes suaj!

Nuk thelloheni ndonjëherë në kufijtë e llogjikës sa herë që lexoni plagjiaturat e frymëzuesit tuaj shpirtëror?!Si është e mundur që një kolltullofage e sëmurë në krye të Ministrisë më të rëndësishme në vend të ndërrmarë vendime në kundërshtim me atë çfarë na dikton gjendja e jashtëzakonshme dhe për më tepër të vihet në rrezik jeta e të rinjve shqiptarë?!

Na lodhët me strategjitë e udhëheqësit tuaj pa strategji.///

error: