SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Dëshmitë e aftësive profesionale për drejtuesit e mjeteve, totalisht të digjitalizuara

Duke nisur nga muaji janar, dëshmitë e aftësive profesionale për drejtuesit e mjeteve do të jenë totalisht të digjitalizuara.

Kryeministri Edi Rama informoi sot se “këto formate të reja përfshijnë të dhëna sipas kodeve të BE-së, përmbajnë elemente të sigurisë dhe eliminojnë mundësinë e manipulimit të të dhënave”.

Po ashtu, Rama tha se formatet e reja janë rezistente dhe unifikojnë afatet e vlefshmërisë duke rritur ato 2-vjeçare në 5-vjeçare.

“Kartonat e rinj do të jepen për aplikimet e reja ose për rinovimet, dhe nuk do të jetë e detyrueshme për qytetarët që kanë kartonat aktualë, deri në skadimin e afatit të tyre”, tha ai.///

error:
%d bloggers like this: