SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

‘Do t’i shohim yjet prapë… do rilindim’, kënga italiane për koronavirusin. (VIDEO)

Kënga “Rinascero, Rinascerai” e shkruar nga Roby Facchinetti dhe Stefano D’Orazio për Covid-19, tashmë një javë nga publikimi ka mbledhur rekord shikimesh nga e gjithë bota. Vetëm në një javë kënga numëron plot 10 milion klikime.Çka është më e rëndësishme, kjo këngë që ka prekur zemrat e italianëve dhe më gjërë, do të kontribuojë në spitalin e Bergamos. Të gjitha të ardhurat, madje edhe ato me të drejta të autorit, do të ndahen në spitalin Papa Giovanni XXIII në Bergamo.

Për më tepër, falë përdoruesve nga e gjithë bota, kënga është përkthyer në disa gjuhë të botës, dhe tashmë tekstin e saj e gjejmë në turqisht, hollandisht, rumanisht, japonisht, kroatisht, polonisht, dhe në gjuhën kineze.

Shoqata e Bergamo LIS, më në fund ka përkthyer tekstin në disa gjuhë për të sjellë mesazhin e shpresës edhe për ata që nuk mund ta dëgjojnë.

error:
%d bloggers like this: