SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Elsa Lila rrëmben çmimin e parë të Fest`61, por në Eurovision shkon Albina Kelmendi

Elsa Lila u shpall fituese e Festivalit të RTSH, pasi mori votat e jurisë profesioniste. Por ndryshe nga herët e tjera, fituesi nuk do të shkojë automatikisht në Eurovision. Këtë të drejtë e mori Albina dhe familja Kelmendi, të cilët fituan votat e publikut.

Lila fitoi për herë tretë çmimin e parë, në po kaq pjesëmarrje, me këngën “Evita”, kushtuar vajzës së saj.

Ndërsa Albina Kelmendi mori votat e publikut për performancën e saj me këngën “Duje”, që e këndoi me familjen e saj.

Kelmendi fitoi edhe vendin e dytë nga votat e jurisë, ndërsa vendin e tretë e mori grupi “2 Farm” me këngën “Atomike”.

Festivali Europian i këngës do të zhvillohet në maj 2023, në Liverpul të Anglisë, pasi vendi që i takoi e drejta, Ukraina, u tërhoq për arsye sigurie si pasojë e pushtimit të vendit nga Rusia.///

Elsa Lila u shpall fituese e Festivalit të RTSH, pasi mori votat e jurisë profesioniste. Por ndryshe nga herët e tjera, fituesi nuk do të shkojë automatikisht në Eurovision. Këtë të drejtë e mori Albina dhe familja Kelmendi, të cilët fituan votat e publikut.

Lila fitoi për herë tretë çmimin e parë, në po kaq pjesëmarrje, me këngën “Evita”, kushtuar vajzës së saj.

Ndërsa Albina Kelmendi mori votat e publikut për performancën e saj me këngën “Duje”, që e këndoi me familjen e saj.

Kelmendi fitoi edhe vendin e dytë nga votat e jurisë, ndërsa vendin e tretë e mori grupi “2 Farm” me këngën “Atomike”.

Festivali Europian i këngës do të zhvillohet në maj 2023, në Liverpul të Anglisë, pasi vendi që i takoi e drejta, Ukraina, u tërhoq për arsye sigurie si pasojë e pushtimit të vendit nga Rusia.

er

error:
%d bloggers like this: