SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Everest Elmazaj, Drejtor i ri i Parkut Kombëtar Butrint

Everest Elmazaj, është emri i drejtorit te ri të Parkut Kombëtar Butrint

Elmazaj, më parë, specialist i mjedisit , prane Parkut Kombetar tani do te jete ne krye te ketij Institucioni. dhe të Zyrës së Administrim – Koordinimit, Butrint.

Pavaresisht moshes se re, Everest Elmazaj eshte nje specialst me përvoje në fushën mjedisit dhe te zbatimit të disa projekteve.

Ai zevendësoi ne kete detyre Eri Sulon i cili largohet nga Parku Kombetar i Butrint per nje post , me gjasë pranë Ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku.

Burime mediatike thane se ky zhvillim pritet te behet publik së shpejti.

Ndryshimi i mesiperm vjen ne nje kohe kur menaxhimi i Butintit ka hyre në një faze të re. Nën drejtimin e Sulos, Butrinti shënoi nje rritje të vazhdueshme të numrit të vizitorëve vitet e fundit po edhe te te ardhurave gjithashtu. /sarandaNews.al//

error:
%d bloggers like this: