SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Festa e Partisë Demokratike me rastin e 32-vjetorit të Themelimit të Degës së PD

error:
%d bloggers like this: