SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Prezantimi i programit “Copernicus” dhe aftësive të tij në përballjen me fatkeqësitë natyrore, u ndoq nje dite me apre ne nga Sektori e Zjarrfikësve të Bashkisë Finiq, në Universitetin e Gjirokastrës,

Sipas burimeve bashkiake, eventi u organizua nën kujdesin e Ambasadës Greke në Tiranë.

“Ngritja e kapaciteteve dhe vëzhgimi i tokës në rajonin e Ballkanit: pjesë e Iniciativës GEO-CRADLE”, është rezultat i një bashkëpunimi midis @observatoryathens dhe Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, në kuadër të #Europe Week me mbështetjen e @greece_in_albania.

Në kete kuader,,do te bëhen prezantime:, më 11 Maj 2022, në Qendrën kulturore “Katina Papa”, në Livadhja, nga Observatori Kombëtar i Athinës..

Po keshtu, më 12 Maj 2022, në degën e Universitetit të Tiranës në Sarandë, organizojhet nje seminar mbi bujqësinë e qëndrueshme./SARANDANEWS.AL//

error:
%d bloggers like this: