SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kryetari i bashkisë Finiq Kriso Kiço zhvilloi një konsultim publik me përfaqësues të fshatrave të Njësisë Administrative Mesopotam.

Ne fokus te kesaj degjese ishin përgatitjen e projektbuxhetit për vitin financiar 2023, problematikat qe shqetesojne aktulisht komunitetin e banoreve te fshatrave per sherbime te ndryshme dhe iclesnie e jeteses.

Kryebashkiaku Kiço e vri theksin ne ato çka jaen bere e po kryehen sot e proces ne permriesini e infrastruktures neper fshatra dhe ne disa objektiva duke adresuar edhe problematikat qe hasen sot ne fshatarat e NJA Mesopotam./sarandanews.al///

.

error:
%d bloggers like this: