SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Vazhdojnë në mënyrë intensive punimet për përfundimin e rrjetit të brendshëm të ujësjellësit në fshatin Kostar të bashkisë Finiq.

Është një vepër që realizohet me bashkëpunimin e kryesisë së fshatit, të ndërmarrjes komunale të ujësjellësit dhe kanalizimeve dhe Bashkisë Finiq.

Kryetari i bashkisë, Kristo Kiço që inspektoim se fundi vepren ne terren i kërkoi drejtorit të ndërmarrjes komunale Mihal Çavo të përshpejtohen puniet e instalimit të tubacioneve në rrjetin e brendshëm të çdo lagjeje me qëllim që të përfundojë sa më shpejtë kjo vepër.///

error:
%d bloggers like this: