SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Finiq: Gjebërimi publik në vëmendje

  Gjebërimi publik vijon te jete ne vemendje te sektorit perkates ne Bashkine e Finiqit.

Veprimtaritë e pastrimit, kujdesit dhe zbukurimit në mjedise publike kryhen në vazhdimësi nga sektori i pastrimit pranë drejtorisë së shërbimeve të bashkisë Finiq, me synimin për të përmirësuar imazhin e përditshëm të zonës, në kuadër të mbrojtjes së mjedisit.-thane burime nga Bashkia./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: