SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Finiq: Maksa Travel, ndihmn me bazë materiale për rehabilitim te aksit rrugor

Firma e njohur “Maksa Travel”, po ndihmon me bazë materiale për rehabilitim te aksit kryesor ne Bashkine e Fniqit.

Sipas burimeve bashkiake, rikonstruksioni i një seksioni të rëndësishëm, me synim funksionimin e tij normal , ka qene një kërkesë e vazhdueshme e komunitetit lokal.

Ndihmat kane prefshire shtresa betoni dhe plegma hekuri per permiresimin e qarkullimit te automjeteve ne aksin rrugor. Kete proces e ka ndjekur nga afer edhe kreu i bashkise Finiq Kristo Kiço.

Bashkia Finiq e falënderon përzëmërsisht familjen Maksakuli me origjine nga rajoni i bashikise Finiq per ndihmen bujare për vendlindjen,-vune ne dukje te njejtat burime zyrtare nga Finiqi. ///

error:
%d bloggers like this: