SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Finiq-Navaricë, vijojnë punimet per asfaltimin e rruges

Ne Navaricë, vijojnë punimet per asfaltimni e rruges qe e lidh këte fshat me aksin Dermish -Rumanxa, Kryetari i bashkisë Kristo Kiço, ka inspektuar në terren ecurinë e fazës së dytë të punimeve të asfaltimit të rrugës drejt fshatit të Navaricë.

Sipas burimeve nga Finiqi, realizimi i projektit infrastrukturor te mesiperm, ka një rëndësi jetike për të gjithë zonën, duke ndikuar në zhvillimin e zonës në aksin Dermish-Rumanza-Navaricë./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: