SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Një vizitë në Bashkinë e Finiqit, në kuadër të bashkëpunimit dypalësh, u realizua nga një përfaqësi prej tre anëtarësh i Bashkisë së Larisës , i përbërë nga nënkryetari i Bashkisë për Politikat Sociale, Sotiris Voulgaris, nënkryetari i Bashkisë për Ambjentin dhe Mbrojtjen Civile, Giannis Alexoulis dhe Menaxheri i Shërbimit Social, Theodoros Gantzoudis.

Kryetari i Bashkisë së Finiqit Kristo Kiço u uroi mirëseardhjen miqve nga Larisa dhe prezantoi para tyre Bashkine e Finiqit me objektivat qe ka sot dhe investimet publike per permiresimin e jetes se banoreve.

Shkëmbimi i dhurata simbolike dhe vizita ne monumente të kulturës të zonës me interes historik dhe fetar. , dhe fikusi i bashkëpunimit në fushat me interes të përbashkët,ishin pjese e agjendes me delegacionin grek nga Larisa./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: