SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Finiq: Pastrimet vijojnë per te krijuar një tjetër edukatë mjedisi

 Pastrimet ne Bashkine e Finqit, edhe pse sezoni turistik ka perfunduara duket se po vijojnë per te krijuar një tjetër edukatë mjedisi.
 Burime nga kjo bashki bene te ditur per sarandnews.al se  në kuadër të përpjekjes për përmirësimin e imazhit të bashkisë së Finiqit, shërbimi i pastrimit kryen aksione pastrimi të përditshme dhe të synuara në çdo cep dhe lagje./sarandanews.al//
error:
%d bloggers like this: