SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Vazhdon puna per permiresimin e infrastruktures rrugore ne fshatrat e bashkise Finiq. Operacioni për përmirësimin e rrugeve nga te ardhurat e vete bashkise apo me ndihma të qytetarëve në çdo fshat   është shtrirë edhe në b Vrion.

Burime zyrtare nga bashkia bënë të ditur “Kjo javë u mbyll me përmirësimin e tre segmenteve të shkatërruara në fshatin Vrion si dhe me kryerjen ndërhyrjeve në kanalin vaditës KK3 për të realizuar në kohë ujijet  e kërkuara nga kultivuesit e misrit, vreshtit apo të jonxhës në Vurgun e Sipërm.
Në fshatin Vrion u shtruan me beton rreth 300 metra rrugë në maloren e Mulirit, në Lagjen e Sipërme dhe mbi kishën e Shën Mamas. U shtrua gjithashtu me material bigor rruga nga Shelegari deri ne shkollen 9-vjeçare.
Kryetari i fshatit zoti Leonidha Harito dhe banorët e përhershëm të fshatit, shprehen mirenjohjen per  bashkine dhe kryebashkiakun Kristo Kiço për mbajtjen e fjalës së dhënë me
pare. Vrioni , eshte nje nga 58 fshatrat e bashkise Finiq. Finiqi si njesi administrative sot hyn nder dhjete bashkite me territorin me te madh ne vend.///

Vrioni ///

error:
%d bloggers like this: